LEDIGA OBJEKT

LEDIGA LÄGENHETER

Tyvärr har vi inga lediga lägenheter

LEDIGA LOKALER

Lediga lokaler i Gamla Brandstationen i centrala Jönköping

Ledig från 1 Januari 2024

142 Kvm

Intresseanmälan tas emot via jakob@brandtornet.se

Från och med den 1 Januari 2024 har ditt företag chansen att flytta in i nya fräscha lokaler i vad som enligt Jönköpingsborna själva är Jönköpings vackraste byggnad.

I gamla Brandstationen på Väster i Jönköping hemmahör i dagsläget ett 20-tal företag i ett modernt kontorshotell. I anslutning till lokalen finns fullt utrustade konferensrum till ert förfogande och dessutom möjligheten till gemensam frukost med resterande kontorshyresgäster. Om ni önskar mer information om lokalen eller vill boka in en visning, vänligen kontakta oss via mejladressen ovan.

Ledig lokal i Gamla Brandstationen i centrala Jönköping

176 Kvm

Intresseanmälan tas emot via jakob@brandtornet.se

Unna dig en unik möjlighet att hyra en lokal i en historisk och vacker byggnad, belägen utmed gågatan intill Jönköping University!

Denna lokal erbjuder en generös yta på hela 176 kvadratmeter, vilket ger er gott om utrymme att förverkliga ditt företags idéer och drömmar.

Byggnadens charmiga och tidlösa arkitektur skapar en inspirerande atmosfär och en trivsam miljö för din verksamhet.

Lokalen är centralt belägen i Gamla Brandstationen, ett stenkast från Jönköping University, vilket genererar en konstant ström av studenter och akademiker.

Dessutom finns det ett stort antal restauranger, caféer och butiker i närheten, vilket ger en livlig och pulserande omgivning för din verksamhet.

 

Ta chansen att bli en del av och utveckla din verksamhet i denna historiska byggnad .

Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka en visning av denna centralt belägna lokal. Vi ser fram emot att välkomna dig till dina nya lokaler!